Cafe Boldershof
! 25 jaar ′bij CONNIE′ !
(1995|2020)


Sinds september 1995 (25 jaar) wordt het volkscafé op het dorp van Zevergem, vlak naast de O.L.Vrouwekerk, uitgebaat door mevr. Connie Doublet en familie.

Zevergem is na al die jaren een zeer rustig dorp gebleven op twaalf kilometer van het bruisende, Gentse stadscentrum. Met zijn Scheldevallei, die grotendeels als natuurreservaat is ingekleurd langsheen de gemeentes Zwijnaarde, Zevergem en Eke, is het er bovendien prachtig wandelen en fietsen. Op het dorp vertrekt de Doornhammekewandelroute en passeert de Scheldevalleifietsroute. Meer info vind je onder de rubriek wandel- en fietsroutes op onze website.

Dorp Zevergem Café

Onze zaak beschikt over een gevarieerde kaart met tal van (streek)bieren, maar eveneens over een groot assortiment aan frisdranken en warme dranken. Het uitgebreide bieraanbod vind je onder de rubriek bieren.

We hopen je te mogen verwelkomen in het café, op het terras of tijdens een van de vele activiteiten in de zaal of op het terrein achter de kerk. Op het terrein vinden de thuismatchen van de plaatselijke caféploeg FcBo plaats, maar het is eveneens - al sinds 1993 - de vaste uitvalsbasis van het tweedaagse festival Zeverrock.