Cafe Boldershof
anno 1995
′bij CONNIE′


Sinds september 1995 (ca. 28 jaar) wordt het volkscafé op het dorp van Zevergem, onder de kerktoren van de O.L.V.-Hemelvaartkerk, uitgebaat door mevr. Connie Doublet en familie.

Op een boogscheut van het bruisende, Gentse stadsleven kan je in Zevergem nog steeds genieten van de rust, de natuur en het karakteristieke dorpsleven. De Scheldevallei in Zevergem maakt deel uit van een groter natuurreservaat dat zich uitstrekt van Zwijnaarde, over Zevergem tot aan de Eekse Scheldemeersen. Het is er prachtig wandelen, zalig fietsen en heerlijk vertoeven. Kennismaken met dit unieke landschap en -pracht kan je het best via de Doornhammekewandelroute (met vertrek op het dorpsplein) of via de Scheldevallei-fietsroute. Meer info onder de rubriek wandel- en fietsroutes op onze website.

Dorp Zevergem Café

Onze zaak beschikt over een gevarieerde kaart met tal van (streek)bieren, maar eveneens over een groot assortiment aan frisdranken en warme dranken. Het uitgebreide bieraanbod vind je onder de rubriek bieren.

We hopen je te mogen verwelkomen in het café, op het terras of tijdens een van de vele activiteiten in de zaal of op het terrein achter de kerk. Op het terrein vinden de thuismatchen van de plaatselijke caféploeg FcBo plaats, maar het is eveneens - al sinds 1993 - de vaste uitvalsbasis van het tweedaagse festival Zeverrock.